Valvontakamerat maatalouden avuksi

Kamerajärjestelmällä lisäät turvallisuutta tilallasi ja seuraat eläinsuojasi tapahtumia vaivattomasti kotonasi tai internetin välityksellä lähes missä tahansa. Monet ihmiset kärsivät, kun öiseen aikaan on käytävä navetassa tai hevostallissa seuraamassa poikimisen edistymistä, ja tämän jälkeen on vaikea nukahtaa.

  • Poikimisaikaan voit seurata eläinten hyvinvointia etänä esim. älypuhelimella tai tabletilla
  • Tallentavalla kameralaitteistolla voit suorittaa kiimantarkkailua sekä tarkistaa alkaako vasikka imemään
  • Lypsyrobotin toiminnan tarkkailu on helppoa ja vaivatonta
  • Ehkäiset kutsumattomien vieraiden käynnit

Valvontakamerat teollisuuden avuksi

Valvontakamerajärjestelmä on tehokkaimpia rikosten ja vaaratilanteiden ennaltaehkäisykeinoja työpaikoilla, myymälä- ja liiketiloissa, piha- ja tehdasalueilla sekä kotona. Kameroita käytetään myös teollisuuden prosessien, kuljettimien ja pakkauskoneiden valvontaan.

Kameroiden kuvat voit halutessasi katsoa älypuhelimen välityksellä. Laitteisiin usein liittyvä langaton tiedonsiirto on erityisosaamistamme.

Emme jätä asiakastamme pulaan laitteiden kanssa, vaan huolehdimme laitteiston toimituksesta kokonaisvaltaisesti. Annamme aina tarvittaessa asiakkaillemme henkilökohtaista käyttöopastusta sekä asennus- ja huoltopalveluja.

Kamerat maatalouden ja teollisuuden käyttöön järkevään hintaan

KSH-Valvonta Oy myy, toimittaa, asentaa ja huoltaa valvontakamerat. Saat meiltä laadukkaat valvontajärjestelmät maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Tutustu ja tilaa edullisesti valvontajärjestelmät asennuksineen, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Laadukkaat valvontakamerat moneen kohteeseen

Me toimitamme IP-kamerat, HD-kamerat, langattomat kamerajärjestelmät ja tallentimet asiakkaan tarpeen mukaan. Valikoimiimme kuuluvat myös hybriditallentimet, joihin voidaan liittää sekä IP-kamerat että analogiset ja HD-kamerat, jolloin olemassa olevia kaapeleita voidaan hyödyntää laitteistoa uusittaessa. Teollisuudessa kamerajärjestelmämme mahdollistavat esimerkiksi tuotantoprosessin reaaliaikaisen seurannan. 

Langattomat yhteydet

Tarvittaessa kuva voidaan siirtää langattomilla yhteyksillä. Silloin kun kamerat asennetaan eri rakennuksiin tai kauas rakennuksesta, jossa tallennus tapahtuu, kuvayhteydet voidaan toteuttaa wlan-laitteistoilla tai mobiiliyhteyksillä.

  • Pihapiirin kamerat voidaan yhdistää tallentimeen ilman maakaapelointia.
  • Langattomiin yhteyksiin käytetään WLAN-tukiasemia, jotka ovat ulkoasennukseen suunniteltuja.
  • Langaton kantama näköyhteydellä voi olla yli kilometrin.
  • Kun kameroiden kuvat saadaan langattomasti asuinrakennukseen, voidaan samalla langattomalla yhteydellä järjestää Internet-yhteys esim. navettaan.
  • Langattomat yhteydet eivät johda sähköä, joten ukkonen aiheuttaa vähäisemmän laitevaurioriskin kuin maakaapelia käytettäessä.

Kysy lisää valvontajärjestelmistämme!

Ota yhteyttä KSH-Valvonta Oy:n henkilökuntaan, kun tarvitset lisätietoa tuotteista ja niiden käyttömahdollisuuksista. Neuvomme juuri Sinun tai yrityksesi tarpeita vastaavan valvontajärjestelmän äärelle. Kysy lisää!

HD-valvontakamerat ovat nykyaikainen standardi

HD-teräväpiirtojärjestelmä tuottaa noin kuusi kertaa tarkempaa kuvaa kuin perinteinen analoginen järjestelmä. Kuvan laatu vastaa Full HD IP-kameroiden kuvaa, mutta HD-teräväpiirtojärjestelmällä on useita etuja verrattuna IP-kamerajärjestelmiin. Kuvaan ei tule esimerkiksi IP-kameroille tyypillistä viivettä, joten HD-kamerat soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kuljettimien ja nopeiden prosessien valvontaan.

Katso kuva ja video perinteisen analogisen ja HD-laitteiston erosta: