Maatalouden palohälytinjärjestelmät

Tilaa näytteenottoon perustuvat Elotec-palohälytinjärjestelmät maatalouteen KSH-Valvonta Oy:ltä. Tulipalot aiheuttavat vuosittain suurten aineellisten vahinkojen lisäksi kärsimystä eläimille ja joskus myös ihmishenkien menetyksiä. Monet navetat tuhoutuvat vuosittain tulipalojen seurauksina. Viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden hyväksymät palohälyttimet ovat tärkeä osa eläinsuojan valvontajärjestelmää.

Palohälytin ennaltaehkäisee ja varoittaa kiinteistön omistajaa ajoissa vaaran uhatessa. Maatalouskäyttöön soveltuvat palohälytinjärjestelmät antavat varoituksen mahdollisen palon aikaisessa vaiheessa. Vahingot ehditään minimoida, koska sammutustoimenpiteet voidaan aloittaa nopeasti usein jo käsisammuttimella.

Nopeasti reagoiva ja luotettava

Hälytys lähetetään tekstiviestinä ja puhelinsoittoina matkapuhelimiin sekä ilmoitetaan hälytyssummerilla. Toimitamme maatilakäyttöön vain viranomaisten hyväksymiä näytteenottoon perustuvia palohälytinjärjestelmiä. Kun valitset järjestelmää, vaadi toimittajalta etukäteen dokumentit siitä, että järjestelmä täyttää viranomaisten ja vakuutusyhtiöiden vaatimukset. Näin varmistut siitä, että investointisi ei aiheuta ikäviä yllätyksiä.

Kysy lisää!

KSH-Valvonta Oy suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa Elotec-palohälytinjärjestelmät maatalouden tarpeisiin kautta maan. Pyydä tarjous jo suunnitteluvaiheessa. Suunnittelemme järjestelmät veloituksetta. Laadimme asiakkaillemme tarvittaessa myös pelastussuunnitelmat.

Katso suojaa maatilasi -video!


  

Tarvittaessa teemme myös pelastussuunnitelman asiakkaillemme.

Palohälytinjärjestemä